,

Körözöttel töltött gombafejek

Korozottel toltott gombafejek

Körözöttel töltött gombafejek

Hozzávalók:

  • 250 g ChefGomba bébi barna csiperkegomba
  • 250 g bryndza
  • 100 g vaj
  • 2 kávéskanál pirospaprika
  • római kömény
  • salátalevél vagy zöldségcsíra
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A gombát megmossuk, tönkjét kitörjük és olajon só, bors hozzáadásával mindkét oldalát átpirítjuk.

A brnydzát kikeverjük a puha vajjal és a fűszerekkel.

Egy tányérra salátalevelet vagy zöldségcsírát teszünk, rátesszük a gombafejeket, majd melegen belekanalazzuk a krémet. Azonnal fogyasztjuk.

Tipp: a kitört tönköket ne dobjuk ki, remekül felhasználható egy leves vagy főétel készítésekor.