, ,

Kuszkusszal töltött portobello

Kuszkusszal toltott Portobello

Kuszkusszal töltött portobello

Hozzávalók:

  • 4 ChefGomba portobello
  • 100 g kuszkusz
  • 1-2 evőkanál fűszeres paradicsomszósz
  • 1 hagyma
  • pizzamozzarella
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a kuszkuszt és a paradicsomszószt, átkeverjük, majd felöntjük kétszeres mennyiségű forró vízzel. Két-hármat keverünk rajta, majd fedő alatt megpároljuk és elzárjuk.

A portobello gomba tönkjét kitörjük, sózzuk, borsozzuk, megtöltjük a kuszkusszal, tetejükre egy-egy szelet mozzarellát teszünk. Meglocsoljuk olívaolajjal és rácsos tepsin 220 fokon készre sütjük.