Laskagombás hot dog
Laskagombás hot-dog
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba laskagomba levél (tönk nélkül)
- 4 hot-dog kifli
- 4 virsli
- saláta
- ketchup, mustár, majonéz ízlés szerint
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A virslit ízlés szerint elkészítjük, azaz főzhetjük, de serpenyőben vagy sütőben is megsüthetjük, ahogy szeretjük.
A laskagombát apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon roppanósra lepirítjuk. Kiszedjük és félretesszük.
A kifliket hosszában kettévágjuk és mindkét oldalán a serpenyőben átpirítjuk, így ezzel is ízesítjük a kifliket, mert átveszi a gomba finom ízét. Ezután megtöltjük a salátával, virslivel, majd ráhalmozzuk a pirított gombát és ízlés szerinti mártogatósokkal, szószokkal kínáljuk és fogyasztjuk.
Egy régi klasszikus újragondolása!