Laskagombás hot dog

Laskagombas hotdog

Laskagombás hot-dog

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba laskagomba levél (tönk nélkül)
  • 4 hot-dog kifli
  • 4 virsli
  • saláta
  • ketchup, mustár, majonéz ízlés szerint
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A virslit ízlés szerint elkészítjük, azaz főzhetjük, de serpenyőben vagy sütőben is megsüthetjük, ahogy szeretjük.

A laskagombát apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon roppanósra lepirítjuk. Kiszedjük és félretesszük.

A kifliket hosszában kettévágjuk és mindkét oldalán a serpenyőben átpirítjuk, így ezzel is ízesítjük a kifliket, mert átveszi a gomba finom ízét. Ezután megtöltjük a salátával, virslivel, majd ráhalmozzuk a pirított gombát és ízlés szerinti mártogatósokkal, szószokkal kínáljuk és fogyasztjuk.

Egy régi klasszikus újragondolása!