Vegán zöldséggulyás gombával
Vegán zöldséggulyás gombával
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba bébi fehér csiperkegomba
- 400 g karfiol
- 500-600 g húsos paradicsom
- 2-3 gerezd fokhagyma
- egy marék zsálya vagy bazsalikom
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon pirítani kezdjük.
A paradicsomokat meghámozzuk, a magokat eltávolítjuk, a paradicsomhúst kockákra vágjuk és a karfiolhoz adjuk. Fűszerezzük zúzott fokhagymával és összeforgatjuk őket.
A bébi gombát folyó víz alatt leöblítjük, egy másik serpenyőben előpirítjuk, majd a paradicsomos karfiolhoz dobjuk. Összepároljuk az egészet, megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel és tálaljuk.
Remek, gyors és egészséges vegán főétel.