Marinált gombafejek joghurtos friss salátával
Marinált gombafejek joghurtos friss salátával
Hozzávalók:
A nyársakhoz:
- 500 g ChefGomba barna csiperkegomba (kisebb fejek)
- fokhagyma, olívaolaj, só, bors
A salátához:
- 1 fejes saláta
- 1 csokor retek
- 1 kígyóuborka
- 3 főtt tojás
- 2-3 dl natúr joghurt
- kapor, fokhagyma
Elkészítés:
A barna csiperkegombákat felezzük, majd nyársra húzzuk. Fokhagymából, olívaolajból, sóból, borsból pácot készítünk, beleforgatjuk a nyársakat és serpenyőben vagy grill lapon meggrillezzük.
Az összetépkedett salátaleveket a többi apróra vágott hozzávalóval összeforgatjuk. A joghurtba keverjük a kaprot és zúzott fokhagymát, majd a salátára öntjük és óvatosan összekeverjük. Azonnal tálaljuk.