Pirított gomba és wok zöldségek szejtánnal
Pirított gomba és wok zöldségek szejtánnal
Hozzávalók:
500 g ChefGomba vegyes gomba (fehér és barna csiperkegomba, shiitake, déli tőkegomba, sárga laskagomba)
2 közepes sárgarépa
1 kisebb cukkini
egy darabka gyömbér
szejtán
ázsiai fűszerkeverék
szójaszósz, szezámolaj
Elkészítés:
Felhevített wokban olajon hirtelen megpirítjuk a csíkokra vágott zöldségeket és a szeletelt gombát. Fűszerezzük az ázsiai fűszerkeverékkel és a frissen reszelt gyömbérre. Meglocsoljuk szójaszósszal és szezámolajjal.
A szejtánt csíkokra vágjuk és egy serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Szójaszósszal kínáljuk és azonnal fogyasztjuk.