piritott gomba wantan teszta

Pirított gomba és wok zöldségek wantan tésztával

Hozzávalók:
500 g vegyes gomba (déli tőkegomba, shiitake, sárga laskagomba, barna csiperkegomba)
600 g zöldség (brokkoli, sárgarépa, cukkini, újhagyma)
egy kis adag gyömbér
400 g wantan tészta
ázsiai fűszerkeverék
szójaszósz, szezámolaj

Elkészítés:
Egy felhevített wokban szezámolajon megpirítjuk a először a rózsáira szedett brokkolit és a sárgarépa csíkokat, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombákat és cukkini csíkokat, az apróra vágott gyömbér.
Fűszerezzük és meglocsoljuk szójaszósszal. Ügyeljünk rá, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak.
Összeforgatjuk a kifőtt tésztával és lehetőség szerint azonnal tálaljuk.