Rakott burgonya gombapaprikással

ChefGomba gombas rakott burgonya

Rakott burgonya gombapaprikással

Hozzávalók:

  • 1000 g ChefGomba csiperkegomba
  • 1 nagy fej hagyma
  • paradicsom, paprika
  • pirospaprika
  • 1 kg főtt burgonya
  • 5-6 főtt tojás
  • tejföl, reszelt sajt
  • só, bors

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és az apróra vágott paradicsomot, zöldpaprikát. Megszórjuk fűszerpaprikával és készre főzzük.
A burgonyát és a tojásokat szeleteljük és a paprikással rétegezzük: burgonya, tojás, gombapaprikás. A tetejét legvégén megkenjük tejföllel, megszórjuk sajttal és sütőben aranybarnára sütjük.