,

Spárgás-gombás saláta sült hússal

Spargas gombas salata hatszinnel

Spárgás-gombás saláta sült hússal

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba bébi csiperkegomba
  • citromlé
  • friss kapor
  • olívaolaj, só, bors
  • 500 g fehér spárga
  • hátszín

Elkészítés:
A gombafejeket kevés vízzel pár percig pároljuk, kiszedjük és hagyjuk kihűlni.

Az olívaolajhoz keverjük az apróra vágott kaprot, sót, borsot, citromlevet, majd beleforgatjuk a gombákat és állni hagyjuk.

A spárgát megtisztítjuk, 2 centis darabokra vágjuk, majd megpároljuk. Összeforgatjuk a gombával és azonnal fogyasztjuk.

A húst ízlés szerint lesütjük, majd pihentetés után szeletekre vágjuk.

Frissen fogyasztjuk, csodás nyári vacsora.