Spenótmártással töltött portobello
Spenótmártással töltött portobello
Hozzávalók:
- 6 ChefGomba Portobello
- só, bors
- parmezán
A spenótmártáshoz:
- 250 g spenót
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál liszt
- 50 ml rizstejszín
- 150 ml víz
Elkészítés:
A spenótmártáshoz a spenótot kevés vízben megpároljuk, majd leszűrjük. Botturmix-szal pürésítjük, majd hozzáadjuk a lisztből, tejszínből és vízből készült habarást. Hozzányomjuk a fokhagymát és állandó keverés mellett 2-3 perc alatt felfőzzük.
A portobello gombák tönkjét kitörjük, sózzuk és borsozzuk őket.
Beletöltjük a spenótmártást, majd megszórjuk reszelt sajttal és 200 fokos sütőben kb. 15 perc alatt összesütjük.
Pirítóssal kínáljuk. Remek vegetáriánus vacsora.