Gombás zöldséges csirkemell
Gombás zöldséges csirkemell
Hozzávalók:
- 300 g ChefGomba szeletelt csiperkegomba
- 100 g ChefGomba shiitake
- 1 egész csirkemell
- 1 kis cukkini
- 2 közepes sárgarépa
- 2 gerezd fokhagyma
- rizstejszín
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a sárgarépa karikákat, tovább pirítjuk, majd a szeletelt gombákat.
Pár percig még együtt pirítjuk, majd zúzott fokhagymával ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk, legvégén hozzáadjuk a cukkinit.
Rizstejszínnel krémesítjük és összeforraljuk. Fogyaszthatjuk önmagában is, de párolt rizzsel még laktatóbb.