Újburgonyás mézes gombás saláta

Ujburgonyas gombas tavaszi salata

Újburgonyás mézes gombás saláta

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba bébi fehér csiperkegomba
  • méz, gyömbérpor, só, olaj
  • újburgonya, rozmaring, só
  • újhagyma
  • hónapos retek

az öntethez:

  • fejes saláta, joghurt, kapor, só

Elkészítés:
A gombát megmossuk, majd kevés olajon átforgatjuk, sózzuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, a gyömbérport, majd aranybarnára karamellizáljuk.

Az újburgonyát sózzuk, megszórjuk rozmaringgal és sütőben megsütjük.

A hagymát karikákra, a retket negyedbe felszeleteljük, összeforgatjuk a többi hozzávalóval és kapros-joghurtos fejes salátával kínáljuk.