Ázsiai egzotikus saláta
Ázsiai egzotikus saláta
Hozzávalók:
- 6 ChefGomba ördögszekér laskagomba
- negyed lilakáposzta
- 1 mangó
- 4 sárgarépa
- olívaolaj, só, bors
A salátaöntethez:
- 1,5 dl víz
- 1 evőkanál szezámolaj
- szójaszósz
- rizsecet
- reszelt gyömbér
- só, cukor, chilipehely
- koriander
Elkészítés:
A gombát megmossuk, vízszintesen kettévágjuk, majd hosszában felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk és kevés olajon pároljuk, majd pirítjuk. Kiszedjük és hagyjuk kihűlni.
Közben a zöldségeket és a gyümölcsöt csíkokra vágjuk.
A salátaöntet hozzávalóit összekeverjük, beleforgatjuk a kihűlt gombát és a többi hozzávalót, majd 20 percre hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Ezután fogyasztjuk.