Bébigombás szendvics
Bébigombás szendvics
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba bébi csiperkegomba
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál méz
- fokhagyma
- pirítós szeletek
- fetasajt kockák
- olaj, só, bors
A paradicsomsalsához:
- 3 paradicsom
- 2 avokádó
- 1 salátahagyma
- 1 citrom leve
- koriander
- só
- chili paprika
Elkészítés:
A gombát megmossuk és egy serpenyőben kevés olajon pirítani kezdjük. Ha elfőtt a leve, hozzáadjuk a szójaszószt és a mézet, majd karamellizáljuk.
A paradicsomsalsához kisebb kockákra vágjuk a zöldségeket, összeforgatjuk az apróra vágott fűszerekkel, sózzuk meglocsoljuk a citrom levével.
A kész pirítósokat bedörzsöljük fokhagymával, ráhalmozzuk a pirított gombát és a salsával kínáljuk.
Tökéletes nyári könnyű vacsora.