ChefGomba vega chilis bab tortilla

Chilis babos laskagombás tortilla

Hozzávalók:
500 g laskagomba
1 fej vöröshagyma
250 g vörösbab konzerv
250 g morzsolt kukorica konzerv
1 tasak mexikói chilis bab alap
olaj, só, bors

Elkészítés:
Az olajon megpirított hagymához hozzáadjuk az apró kockákra vágott laskagombát.
Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a mexikói chilis bab alapport.
Tovább pároljuk, amennyiben szükséges kevés vizet adunk hozzá, de a gomba is elegendő vizet enged ki, ezért figyeljünk, hogy ne adjunk hozzá sok vizet. Kb. 20 perc alatt kis lángon puhára pároljuk.
Többször keverjük át, hogy ne süljön le. A végén hozzáadjuk a lecsepegtetett bab és kukorica konzervet és a kiterített tortilla lapokba töltjük.
Egyszerű, praktikus, gyors vacsora a rohanó hétköznapokban.