Csirkecombok gombás zöldségekkel
Csirkecombok gombás zöldségekkel
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
- 500 g zöldbab
- 500 g sárgarépa
- 5-6 csirkecomb
- 4-5 gerezd fokhagyma
- tárkony
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A csirkecombokat kevés zsiradékon egy fedeles tepsibe helyezzük. Sózzuk, megszórjuk tárkonnyal és fedő alatt 180 fokos sütőbe tesszük fél órára.
A zöldbabot megpucoljuk és egészben hagyjuk. A sárgarépákat vastagabb karikákra vágjuk, a gombákat mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. Egy tálban összevegyítjük őket, hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, majd a csirkecombok mellé tesszük. Még fél órát együtt sütjük fedő alatt, majd 10 percig fedő nélkül pirítjuk.
Ügyeljünk arra, hogy a zöldségek ne puhuljanak túl, hanem maradjanak roppanósak. Ezért sütjük fél órás eltolással.