Csirkecombok gombás zöldségekkel

Csirkecomb gombas zoldsegekkel

Csirkecombok gombás zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba barna csiperkegomba
  • 500 g zöldbab
  • 500 g sárgarépa
  • 5-6 csirkecomb
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • tárkony
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A csirkecombokat kevés zsiradékon egy fedeles tepsibe helyezzük. Sózzuk, megszórjuk tárkonnyal és fedő alatt 180 fokos sütőbe tesszük fél órára.

A zöldbabot megpucoljuk és egészben hagyjuk. A sárgarépákat vastagabb karikákra vágjuk, a gombákat mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. Egy tálban összevegyítjük őket, hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, majd a csirkecombok mellé tesszük. Még fél órát együtt sütjük fedő alatt, majd 10 percig fedő nélkül pirítjuk.

Ügyeljünk arra, hogy a zöldségek ne puhuljanak túl, hanem maradjanak roppanósak. Ezért sütjük fél órás eltolással.