Egyben sült fasírt gombával

Gombas egybe fasirt

Egyben sült fasírt gombával

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba bébi barna csiperkegomba
  • olaj, só, bors

a húsmasszához:

  • 1 kg darált hús (sertéscomb)
  • 1 lilahagyma
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa
  • fokhagymapor
  • pirospaprika

Elkészítés:
Elkészítjük a húsmasszát, amelyet előző este is összeállíthatunk, hogy összeérjenek az ízek.

A gombát megmossuk, félbe vágjuk, majd kevés olajon só-bors hozzáadásával lepirítjuk.

A húsmasszát egy sütőpapírral kibélelt laposabb sütőformába nyomkodjuk, a tetejére halmozzuk és szintén belenyomkodjuk a gombát, majd 180 fokon, 60 perc alatt készre sütjük.