ChefGombaGombasKrumplisalata

Gombás krumplisaláta

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba csiperkegomba
  • 500 g salátakrumpli

A salátaöntethez:

  • 1 dl olívaolaj
  • 3 evőkanál balzsamecet
  • 1 mokkáskanál porcukor
  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • 1 csokor snidling
  • 1 lilahagyma
  • olívaolaj, só, bors

Elkészítés:
Az öntet hozzávalóit tegyük egy jól záródó üvegbe és rázzuk össze alaposan. Szükség esetén kevés vizet is adhatunk hozzá. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

Ebbe az öntetbe rakjuk a korábban lobogó vízben előfőzött gombafejeket és a megfőzött és vékony szeletekre vágott krumplit.

Óvatosan keverjük össze és pihentessük.