ChefGomba gombás rétes

Gombás rétes

Hozzávalók:
400-500 g vegyes gomba (laskagomba, barna és fehér csiperkegomba) apróra vágva
250 g csíkokra vágott cukkini
1 csokor újhagyma
provence-i fűszerkeverék
3 db réteslap / rúd
1 tojás sárgája vagy olaj
zsemlemorzsa
só, bors

Elkészítés:

Az apróra vágott zöldségeket és a gombát egy tálba összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk és serpenyőben addig pirítjuk, amíg elpárolog az összetevőkben lévő víz.
A réteslapokat egymásra teszünk, megszórjuk zsemlemorzsával és beletesszük a tölteléket. Óvatosan feltekerjük, majd tepsibe helyezzük, tetejét megkenjük tojássárgájával vagy olajjal és aranybarnára sütjük.