Gombás rétes
Gombás rétes
Hozzávalók:
- 400-500 g ChefGomba vegyes gomba (laskagomba, barna és fehér csiperkegomba) apróra vágva
- 250 g csíkokra vágott cukkini
- 1 csokor újhagyma
- provence-i fűszerkeverék
- 3 db réteslap / rúd
- 1 tojás sárgája vagy olaj
- zsemlemorzsa
- só, bors
Elkészítés:
Az apróra vágott zöldségeket és a gombát egy tálba összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk és serpenyőben addig pirítjuk, amíg elpárolog az összetevőkben lévő víz.
A réteslapokat egymásra teszünk, megszórjuk zsemlemorzsával és beletesszük a tölteléket. Óvatosan feltekerjük, majd tepsibe helyezzük, tetejét megkenjük tojássárgájával vagy olajjal és aranybarnára sütjük.