ChefGomba gombás rétes

Gombás rétes

Hozzávalók:

  • 400-500 g ChefGomba vegyes gomba (laskagomba, barna és fehér csiperkegomba) apróra vágva
  • 250 g csíkokra vágott cukkini
  • 1 csokor újhagyma
  • provence-i fűszerkeverék
  • 3 db réteslap / rúd
  • 1 tojás sárgája vagy olaj
  • zsemlemorzsa
  • só, bors

Elkészítés:

Az apróra vágott zöldségeket és a gombát egy tálba összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk és serpenyőben addig pirítjuk, amíg elpárolog az összetevőkben lévő víz.
A réteslapokat egymásra teszünk, megszórjuk zsemlemorzsával és beletesszük a tölteléket. Óvatosan feltekerjük, majd tepsibe helyezzük, tetejét megkenjük tojássárgájával vagy olajjal és aranybarnára sütjük.