Káposztás kolbászos gombás egytálétel

Gombas kelkaposztas egytal

Káposztás kolbászos gombás egytálétel

Hozzávalók:

  • 300-400 g ChefGomba barna csiperkegomba
  • 500 g darált hús
  • 1 hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 3 kávéskanál pirospaprika
  • fél szál kolbász
  • 1 kisebb fél fej kelkáposzta
  • tejföl ízlés szerint

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, kevés folyadékkal készre pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk a csíkokra vágott káposztát és gombát és a kolbászkarikákat. Összepároljuk és tejföllel a tetején tálaljuk.

Gyors és melengető egytálétel.