Ördögszekér laskagombás stir-fry
Ördögszekér laskagombás stir-fry
Hozzávalók:
- 100 g ChefGomba shiitake gomba
- 4-5 ChefGomba ördögszekér laskagomba
- kisebb cukkini
- 2 kaliforniai paprika
- 500 g tisztított garnéla
- 2-3 gerezd fokhagyma
- gyömbérpor
- koriander, kapor
- só, bors, olaj
Elkészítés:
Felhevített serpenyőben lepirítjuk a szeletelt gombákat. Fűszerezzük gyömbérrel és zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.
Mikor aranybarnára pirultak, hozzáadjuk a csíkokra vágott zöldségeket és 5 percig pirítjuk.
Külön serpenyőben a tisztított garnélákat is aranybarnára pirítjuk. Sózzuk, fokhagymával fűszerezzük és a legvégén meghintjük apróra vágott korianderzölddel és kaporral.
20 perc alatt kész a tökéletes, egészséges ázsiai vacsora.