ORdogszeker laskagombas stirfry

Ördögszekér laskagombás stir-fry

Hozzávalók:

  • 100 gr shiitake gomba
  • 4-5 ördögszekér laskagomba
  • kisebb cukkini
  • 2 kaliforniai paprika
  • 500 g tisztított garnéla
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • gyömbérpor
  • koriander, kapor
  • só, bors, olaj

Elkészítés:
Felhevített serpenyőben lepirítjuk a szeletelt gombákat. Fűszerezzük gyömbérrel és zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.

Mikor aranybarnára pirultak, hozzáadjuk a csíkokra vágott zöldségeket és 5 percig pirítjuk.

Külön serpenyőben a tisztított garnélákat is aranybarnára pirítjuk. Sózzuk, fokhagymával fűszerezzük és a legvégén meghintjük apróra vágott korianderzölddel és kaporral.

20 perc alatt kész a tökéletes, egészséges ázsiai vacsora.