ChefGomba pikáns sárgarépa brokkoli gomba currys rizzsel

Pikáns vegyes gomba brokkoli és sárgarépa csíkokkal

Hozzávalók:
500-700 g vegyes gomba (barna és fehér csiperke, laskagomba)
3 közepes sárgarépa
400 g brokkoli
2-3 ek csípős chiliszósz
1 ek szójaszósz
2-3 ek szezámmag
szezámolaj, só, bors

Elkészítés:

Szezámolajon alaposan átpirítjuk az apró rózsákra szedett brokkolit, a csíkokra vágott sárgarépát és a szeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk a chili- és szójaszósszal. Állandó keverés mellett tovább pároljuk még percig, de ne túl sokáig, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak. A legvégén megszórjuk szezámmaggal. Azonnal tálaljuk és fogyasztjuk.
Currys rizset is kínálhatunk mellé.