Pirított gombás köret

ChefGomba piritott gomba koret

Pirított gombás köret

Hozzávalók:

  • 500 g vegyes gomba (laskagomba, sárga laskagomba, déli tőkegomba)
  • 1 fej hagyma
  • 1 szál újhagyma
  • 1 sárgarépa
  • kevés petrezselyem
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A felkockázott lila- és újhagymát és szeletelt sárgarépát felhevített, forró serpenyőben kevés olajon megdinszteljük.

3-4 perc múlva hozzáadjuk a felszeletelt gombákat, majd sózzuk, borsozzuk, készre pároljuk. Fogyasztás előtt meghintjük apróra vágott petrezselyemmel.

Pillanatok alatt, gyorsan elkészülő, egészséges vacsorát készíthetünk így. Kiváló még pirítósra, tésztával, rizzsel, sült húsokkal.