Vegán gombanyársak
Vegán gombanyársak
Hozzávalók:
- 400 g ChefGomba csiperkegomba
- 2 lilahagyma
- 2 kaliforniai paprika
- olaj, görög fűszerkeverék
- burgonya
- kukorica
- fa nyársak
Elkészítés:
A nyársakat vízbe áztatjuk, közben előkészítjük a zöldségeket. A gombákat negyedeljük, a paprikát nagyobb darabokra, a hagymát cikkekre vágjuk.
A burgonyákat egészben megfőzzük, hagyjuk hűlni, majd félbe vágjuk őket.
A kukoricát kettétörjük, megfőzzük, hagyjuk hűlni.
A nyársakra váltakozva húzzuk a gombát, a paprikát és a hagymát. Bekenjük az olajos fűszeres páccal, majd grillrácson készre sütjük a nyársakat, a burgonyát és a kukoricákat.
Sajtszósszal vagy hollandi mártással tálaljuk.