Vegan gombanyarsak

Vegán gombanyársak

Hozzávalók:

  • 400 g ChefGomba csiperkegomba
  • 2 lilahagyma
  • 2 kaliforniai paprika
  • olaj, görög fűszerkeverék
  • burgonya
  • kukorica
  • fa nyársak

Elkészítés:
A nyársakat vízbe áztatjuk, közben előkészítjük a zöldségeket. A gombákat negyedeljük, a paprikát nagyobb darabokra, a hagymát cikkekre vágjuk.

A burgonyákat egészben megfőzzük, hagyjuk hűlni, majd félbe vágjuk őket.

A kukoricát kettétörjük, megfőzzük, hagyjuk hűlni.

A nyársakra váltakozva húzzuk a gombát, a paprikát és a hagymát. Bekenjük az olajos fűszeres páccal, majd grillrácson készre sütjük a nyársakat, a burgonyát és a kukoricákat.

Sajtszósszal vagy hollandi mártással tálaljuk.