ChefGombaGombasGyomberesGarnelasRizsteszta

Gyömbéres garnélás sült gomba

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba szeletelt csiperkegomba
  • 250 g rizstészta
  • 500 g tisztított garnéla
  • 250 g kis darabokra vágott zöldség (gyömbér, sárgarépa, újhagyma, bébikukorica)
  • kis csokor korianderzöld
  • szójaszósz, szezámolaj
  • só, bors

Elkészítés:
Először kifőzzük a rizstésztát. Ez csak pár percet vesz igénybe és nagyon könnyű vele dolgozni, mert nem lehet túlfőzni. Miután leszűrtük a tésztát, kevés szójaszósszal meglocsoljuk.

Egy felhevített serpenyőben a garnélarákokat megpirítjuk, majd félretesszük őket.
A gombaszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.

Hozzáadjuk a kis darabokra vágott gyömbért, zöldhagymát, sárgarépát, bébikukoricát és rövid ideig együtt pirítjuk. Hozzáadjuk a kész garnélákat és a rizstésztát is és összeforgatjuk őket.

Azonnal fogyasztjuk.