Gyömbéres garnélás sült gomba
Gyömbéres garnélás sült gomba
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba szeletelt csiperkegomba
- 250 g rizstészta
- 500 g tisztított garnéla
- 250 g kis darabokra vágott zöldség (gyömbér, sárgarépa, újhagyma, bébikukorica)
- kis csokor korianderzöld
- szójaszósz, szezámolaj
- só, bors
Elkészítés:
Először kifőzzük a rizstésztát. Ez csak pár percet vesz igénybe és nagyon könnyű vele dolgozni, mert nem lehet túlfőzni. Miután leszűrtük a tésztát, kevés szójaszósszal meglocsoljuk.
Egy felhevített serpenyőben a garnélarákokat megpirítjuk, majd félretesszük őket.
A gombaszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a kis darabokra vágott gyömbért, zöldhagymát, sárgarépát, bébikukoricát és rövid ideig együtt pirítjuk. Hozzáadjuk a kész garnélákat és a rizstésztát is és összeforgatjuk őket.
Azonnal fogyasztjuk.