ChefGombaGombaSzeletekKukoricabundaban

Kukoricapelyhes gombaszeletek

Hozzávalók:

  • 300 g ChefGomba vastag szelet csiperkegomba
  • 250-300 g zöldborsó
  • 2,5 dl víz
  • 2 evőkanál zöldpetrezselyem
  • 2 evőkanál medvehagyma
  • panírozáshoz: liszt, tojás, aprított natúr kukoricapehely
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
A gomba szeleteket a hagyományostól eltérően bepanírozzuk, azaz zsemlemorzsa helyett aprított kukoricapelyhet használunk. Forró olajban pár perc alatt kisütjük.

Közben elkészítjük a mártogatóst. A zsenge zöldborsót pici olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk. Mikor puha, felengedjük egy kevés vízzel és botmixerrel pürésítjük.

Tálalás előtt a borsópürébe belekeverjük a petrezselymet és a hagymát és mellé tesszük a gomba szeleteket. Azonnal, frissen fogyasszuk.