ChefGombaRozmaringszaronGrillezettSzuzpecsenyeCcsiperkegombaval

Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával

Hozzávalók:

  • 700-1000 g ChefGomba csiperkegomba
  • 1 szűzpecsenye kis kockákra vágva
  • 2-3 lilahagyma
  • 15 rozmaringszár
  • 1 kisebb új káposzta
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 3-4 dl natúr joghurt
  • 1 csokor kapor
  • szőlőmag olaj, só, bors

Elkészítés:
A négybe vágott gombákat, a felkockázott szűzpecsenyét és a nagyobb darabokra vágott hagymát felhúzzuk a rozmaringszárakra. Sózzuk, borsozzuk majd a szőlőmag olajjal meglocsoljuk és feltesszük a grillre.

Amíg a nyársak sülnek, addig készítünk egy könnyű salátát: apró csíkokra vágjuk az új káposztát.
A joghurthoz pici sót, borsot adunk, nyomóval beletörjük a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.

Az összevágott káposztát a joghurtba forgatjuk.
A grillezett nyársakat ezzel az egyszerű, de annál finomabb salátával tálaljuk.