ChefGombaRozmaringszaronGrillezettSzuzpecsenyeCcsiperkegombaval

Rozmaringszáron grillezett szűzpecsenye csiperkegombával

Hozzávalók:
700-1000 g csiperkegomba
1 szűzpecsenye kis kockákra vágva
2-3 lilahagyma
15 rozmaringszár
1 kisebb új káposzta
2-3 gerezd fokhagyma
3-4 dl natúr joghurt
1 csokor kapor
szőlőmag olaj, só, bors

Elkészítés:
A négybe vágott gombákat, a felkockázott szűzpecsenyét és a nagyobb darabokra vágott hagymát felhúzzuk a rozmaringszárakra. Sózzuk, borsozzuk majd a szőlőmag olajjal meglocsoljuk és feltesszük a grillre.
Amíg a nyársak sülnek, addig készítünk egy könnyű salátát: apró csíkokra vágjuk az új káposztát.
A joghurthoz pici sót, borsot adunk, nyomóval beletörjük a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.
Az összevágott káposztát a joghurtba forgatjuk.
A grillezett nyársakat ezzel az egyszerű, de annál finomabb salátával tálaljuk.