ChefGombaVegaChilisbabTaco

Vega chilis bab

Hozzávalók:

  • 500 g ChefGomba laskagomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 250 g vörösbab konzerv
  • 250 g morzsolt kukorica konzerv
  • 1 tasak mexikói chilis bab alap
  • olaj, só, bors

Elkészítés:
Az olajon megpirított hagymához hozzáadjuk az apró kockákra vágott laskagombát.
Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a mexikói chilis bab alapport.

Tovább pároljuk, amennyiben szükséges kevés vizet adunk hozzá, de a gomba is elegendő vizet enged ki, ezért figyeljünk, hogy ne adjunk hozzá sok vizet. Kb. 20 perc alatt kis lángon puhára pároljuk.

Többször keverjük át, hogy ne süljön le. A végén hozzáadjuk a lecsepegtetett bab és kukorica konzervet.

Egyszerű, praktikus, gyors vacsora a rohanó hétköznapokban.