Vega chilis bab
Vega chilis bab
Hozzávalók:
- 500 g ChefGomba laskagomba
- 1 fej vöröshagyma
- 250 g vörösbab konzerv
- 250 g morzsolt kukorica konzerv
- 1 tasak mexikói chilis bab alap
- olaj, só, bors
Elkészítés:
Az olajon megpirított hagymához hozzáadjuk az apró kockákra vágott laskagombát.
Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a mexikói chilis bab alapport.
Tovább pároljuk, amennyiben szükséges kevés vizet adunk hozzá, de a gomba is elegendő vizet enged ki, ezért figyeljünk, hogy ne adjunk hozzá sok vizet. Kb. 20 perc alatt kis lángon puhára pároljuk.
Többször keverjük át, hogy ne süljön le. A végén hozzáadjuk a lecsepegtetett bab és kukorica konzervet.
Egyszerű, praktikus, gyors vacsora a rohanó hétköznapokban.